تعریف
در رشتههای دبیری دانشجو طی واحدهای درسی سعی در فراگیری روشهای نوین آموزشی میکند تا برای تربیت دانشآموزان و مشتاقان آماده شود.
توانایی
توانایی انتقال مفاهیم از اصلیترین تواناییهای لازم برای یک دبیر موفق است. از دیگر تواناییهای لازم میتوان به آرامش و برخورد توام با صبر، گشادهرویی و اخلاق نیکو ، تقوا و دینداری و در نهایت علاقه به آموزش و تدریس اشاره کرد.
دروس رشته
اصول فلسفهی آموزش وپرورش/ روانشناسی تربیتی/ دروس شاخهی مربوطه.
رشتههای کارشناسی
این شاخه دارای رشتههای:
- دبیری الهیات
- دبیری تاریخ
- آموزش تربیتبدنی
- دبیری زبان و ادبیات عربی
- دبیری جغرافیا
- دبیری علوماجتماعی
- تربیت مربی عقیدتی سیاسی
امکان ادامه تحصیل
امکان تحصیل رشتههای دبیری در مقطع ارشد در دانشگاههای خاص وجود دارد.
بازار کار
اصلیترین حوزهی شغلی برای فارغالتحصیلهای رشتههای دبیری کار در آموزش و پرورش است که با توجه به شرایط فعلی این سیستم در بازههای زمانی گوناگون اقدام به جذب دبیر در رشتههای گوناگون میکند. ورود به حوزههای آموزش در موسسات و سازمانهای غیر دولتی از دیگر حوزههای مطرح برای این دسته از محصلین است.
دانشگاه فرهنگیان و تدریس در مدارس آموزش و پرورش تنها مقصد نهایی برای دانشجوی دبیری یا فرد علاقمند به دبیری نیست. همچنین تدریس خصوصی یا تدریس در مراکز آموزشی هم فرصت بسیار خوبی است برای تجربی شغل دبیری. معلم میتواند با کسب تجربه و سابقه کاری به سمتهای معاون و سایر پستها در آموزش و پرورش دست پیدا کند.
انتخاب رشته فرآیند پیچیدهای است که نیاز به تخصص بالایی دارد. جهت انجام انتخاب رشتهی دانشگاهی توسط استاد علی قاسمی با ما تماس بگیرید