هدف و ماهیت
صنعت هر کشور بدون شک از جمله مهمترین ارکان توسعهی پایدار در عرصههای مختلف آن کشور محسوب میشود. مدیریت صحیح و بهینهی این بخش تأثیرات مثبت و شایان توجهی در رشد و ارتقای جامعه و سطح زندگی مردم خواهد داشت. فارغالتحصیلان دورهی کارشناسی رشته مدیریت صنعتی ضمن آشنا شدن با مفاهیمی همچون سازمان منابع انسانی، کاربردهای ریاضی در مدیریت، مباحث کیفیت، حسابداری و حسابداری صنعتی و بحثهای کمی مدیریت ، آمادگی علمی لازم را برای ورود به این حوزه از کسب و کار پیدا میکنند و در صورت انتخاب شغل مناسب و رشد و پیشرفت در شغل خود میتوانند پس از کسب تجربه، مسئولیت بخشی از خط تولید یک کارخانه، مدیریت یک پروژه صنعتی و یا یک شرکت تولیدی را بر عهده بگیرند. رشته مدیریت صنعتی در بسیاری از دانشگاههای کشور ارائه میگردد و نیاز به متخصصان رشته مدیریت صنعتی متناسب با پیشرفت صنعتی کشور روز به روز افزایش مییابد. اگر چه رشته مدیریت صنعتی شباهتهایی با مهندسی صنایع گرایش تولید دارد اما توجه آن بیشتر به ارتباط صنعت با نیروی انسانی و ابعاد مالی و رفتاری صنایع است در حالیکه مهندسی صنایع به ابعاد فنی و تکنیکی صنایع میپردازد.
تواناییهای مورد نیاز و قابل توصیه
· علاقهمندی به مفاهیم و مباحث مدیریتی و صنعتی (بسیار مهم)
· قدرت و توان ادراک، تجزیه و تحلیل و نهایتاً حل مشکلات مدیریتی
· کسب مهارتهای عمومی و تخصصی زبان (ICDL،Ms Project و …)
امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر
امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری وجود دارد.
آیندهی شغلی و بازار کار
فارغالتحصیلان این گرایش میتوانند در قسمتهای مدیریت و برنامهریزی تولید، ادارهی حفاظت فنی، قسمت کنترل کیفیت کالا، نگهداری و تعمیرات مشغول به کار شوند. ضمناً توانایی فعالیت در امور مربوط به مدیریت و کنترل پروژه و مدیریت و ارزیابی عملکرد را دارا هستند. زمینههای دیگر فعالیت فارغالتحصیلان این رشته مربوط به کیفیت و استانداردهای کیفی و بهرهوری و همچنین امور مالی و بانکداری است.
انتخاب رشته فرآیند پیچیدهای است که نیاز به تخصص بالایی دارد. جهت انجام انتخاب رشتهی دانشگاهی توسط مهندس علی قاسمی با ما تماس بگیرید.