09124308906
alighasemi101@gmail.com

معرفی رشته مهندسی رباتیک

معرفی رشته مهندسی رباتیک

تعریف

 امروزه کاربرد رباتیک و اتوماسیون در کارخانه‌ها به عنوان یکی از محور‌های اساسی توسعه صنعتی است. امروزه ربات‌ها نقش مؤثری در پیش‌برد علم و تکنولوژی دارند. از همین‌رو رشته مهندسی رباتیک با بهره‌گیری از امکانات و توانایی‌های مجموعه‌ی برق، مکانیک و کامپیوتر دانشگاه‌ها تاسیس شده است.

توانایی

رشته مهندسی مکانیک شامل آموزش‌هایی در زمینه‌‌ی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک است. پس دانشجو باید در دروس ریاضیات و فیزیک از سطح قابل قبولی برخوردار باشد و همچنین باید بر یبان انگلیسی مسلط بوده تا از پیشرفت‌هایی که هر روز در رشته مهندسی رباتیک حاصل می شود، آگاه گردد.

برخی دروس تخصصی

کنترل مدرن، الکترونیک قدرت و محرکه‌ها، شبکه‌های عصبی، اصول میکروپروسسورها، ارتعاشات مکانیکی

گرایش‌ها(در مقطع کارشناسی)

این رشته در کارشناسی گرایش ندارد.

گرایش‌ها(در مقطع کارشناسی ارشد)

مهندسی رباتیک در مقطع کارشناسی ارشد دارای گرایش‌های «مهندسی رباتیک»، «کنترل ربات»، «بینایی ربات و پردایش تصویر»، «ساخت و تولید ربات» و «مکاترونیک ربات» است.

گرایش‌ها(در مقطع دکترا)

در مقطع دکتری نیز قابل تحصیل است.

موقعیت شغلی

رباتیک در ایران نوپا می‌باشد و تمامی ربات‌های مورد نیاز وارداتی می‌باشد و شرکت‌های فعال در این زمینه فقط وارد کننده و تعمیر کننده می‌باشند و متاسفانه هنوز تولید کننده نداریم. هم ‌اکنون تعداد زیادی از کارخانه‌ها برای هوشمند کردن و اتوماسیون خط تولید و تعدادی نیز برای راه‌اندازی،  تعمیر و نگهداری ای ربات، نیازمند نیروی کار هستند. سازمان فضایی، پژوهشکده‌ها، سازمان انرژی اتمی، شرکت نفت، کارخانه‌های خودروسازی، ارتش، سپاه، شرکت‌های وارد کننده و دانشگاه‌ها، به دنبال استخدام مهندسین رباتیک می‌باشند.

انتخاب رشته فرآیند پیچیده‌ای است که نیاز به تخصص بالایی دارد. جهت انجام انتخاب رشته‌ی دانشگاهی توسط مهندس علی قاسمی با ما تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *