
هدف و ماهیت
انسان قرن بیست و یکم با بشر اولیه تفاوت بسیاری دارد و باید برای برقراری ارتباط با او، به خصوص ارتباطی با نفوذ و پایدار که با حرفها و تجربههای تازه و ناگفته همراه باشد، به هنر و دانش پیچیده علوم ارتباطات اجتماعی مجهز بود. رشته علوم ارتباطات اجتماعی به منظور سر و سامان دادن به ابعاد مختلف ارتباطات جوامع و مظاهر وجودی آن به خدمت بشر در آمده تا وسایل ارتباطی و اطلاعرسانی گسترده و پیچیده مانند رادیو، تلویزیون، مطبوعات و بسیاری دیگر از مظاهر علم و فناوری را در خدمت اطلاعرسانی و ارتباط بین انسانها قرار دهد. موضوع رشته علوم ارتباطات اجتماعی، بررسی ابعاد مختلف ارتباطات جوامع و همچنین مطالعه و تحقیق در زمینهی ارتباطات و انتقال اطلاعات و تلاش در جهت بهبود سیستمهای ارتباطی و اطلاعاتی موجود است.
توانایی مورد نیاز و قابل توصیه
- داشتن ذوق و استعداد نویسندگی
- کنجکاوی، تیزبینی و نکتهسنجی
- داشتن ضریب هوشی بالاتر از متوسط جامعه
- توانایی جوشش با طبقات مختلف مردم
- صبر و حوصلهی زیاد
- داشتن توانایی جسمی و روانی برای دوندگیهای اضطراری
- قدرت تفکر سریع
- عشق به کار خبری
- مؤمن به رعایت اصول اخلاقی و داشتن تقوا
- داشتن تواناییهای ارتباطی
- داشتن حافظهای بیش از حد متوسط جامعه
آیندهی شغلی و بازارکار
فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در مراکزی مثل روزنامهها، رادیو و تلویزیون، ادارات روابط عمومی سازمانهای دولتی و غیردولتی و مراکز مشابه به عنوان کارشناس ارتباطات انجام وظیفه کنند.
وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر
امکان ادامه تحصیل این رشته تا مقطع دکتری وجود دارد.
انتخاب رشته فرآیند پیچیدهای است که نیاز به تخصص بالایی دارد. جهت انجام انتخاب رشتهی دانشگاهی توسط استاد علی قاسمی با ما تماس بگیرید